Eliminări ”Chefi la cuțite”. Proba ”Gustul copilăriei” în semifinală. Cine își face apariția în emisiune

Ultimul battle a adus multă adrenalină în bucătăria „Chefi la cuțite”, în timp ce finala bate la ușă.

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de gătit câte un signature dish – o farfurie care să poarte amprenta creativă a căpitanului lor de echipă. Proba a fost îngreunată de amulete aruncate în joc. Astfel, Chef Scărlătescu a folosit amuleta care i-a permis să-i ia pe ceilalți doi Chefi pentru a lucra alături de echipa lui timp de 30 de minute, iar Chef Bontea a dat cea din urmă lovitură grea spre finalul probei: ”Dă freeze celorlalte două echipe timp de 10 minute, cu excepția unui singur concurent per echipă, ales de tine”. În cele 10 minute, pentru Chef Dumitrescu a lucrat doar Oxy, iar pentru Chef Scărlătescu, doar Mădălina Cafadaru.

Proba a fost jurizată de Cocuța, Bogdan Boantă și ceilalți dansatori din echipa lor de la COBO Dance Center, iar rezultatul nu a fost deloc unul comod: egalitate între echipele lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, astfel că Chefii au fost nevoiți să aleagă unii concurenți pentru duel și alții pentru a intra direct în semifinală. Alegerea lui Chef Dumitrescu pentru semifinală a fost Oxy, în vreme ce Chef Bontea, având mai mulți concurenți, a putut trimite doi oameni în etapa superioară – Paco și Gabriel Drăgușanu. După proba eliminatorie, lor li s-au alăturat în semifinală Raluca Todea, Dan Manciu, Florica Boboi, Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru și Gigi Nicolae. Cei care au plecat aseară acasă au fost Mădălina Crețan și Titus Antonescu. 

Proba „Gustul copilăriei” în semifinala „Chefi la cuțite”


În această seară, începe mult așteptata semifinală! Cei mai buni bucătari ai sezonului 10 Chefi la cuțite, concurenți care totodată au făcut cel mai bine față tensiunii din platou și provocărilor de a găti contracronometru în fața camerelor de filmat, vor trece prin cele mai tensionate probe din drumul către finală. Mai sunt doar câteva trepte de urcat până la cel mai râvnit trofeu Chefi la cuțite și premiul de 30.000 de euro. Așadar, diseară presiunea atinge cote maxime – urmează o ediție în care telespectatorii vor putea urmări primele două probe dintr-o semifinală cu trei provocări grele. Toți concurenții vor să-și dea măsura talentului și a dorinței lor de a câștiga, cu atât mai mult cu cât se confruntă cu niște probe în care priceperea se va împleti cu cele mai puternice emoții și multe lacrimi.

Și asta pentru că vorbim despre proba „Gustul copilăriei”, în care concurenții vor avea de recreat în farfurie un preparat care să le amintească de atmosfera de acasă și de bunătățile puse pe masă în familie, dar și despre proba în care vor găti alături de o persoană dragă.

Cine vor fi partenerii de gătit ai concurenților, cum vor decurge impresionantele întâlniri din platou cu cei apropiați, dar și cum se vor desfășura probele de foc ale semifinalei sezonului aniversar „Chefi la cuțite” telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1, în această seară, începând cu ora 20:30. Finala va fi pe 1 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel