Eliminare restricții. Alexandru Rafila: Îmi e frică de faptul că în Europa vor fi două tipuri de țări

Foto: Facebook / Aleandru Rafila
Foto: Facebook / Aleandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila a povestit că România ar putea ajunge la o ”transmitere sporadică” dacă numărul persoanelor vaccinate va crește considerabil. 

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, s-a aflat duminică seara în direct la România TV unde a vorbit despre eliminarea restricțiilor în țara noastră. 

”Restricţiile se pot reduce, dar problema este când scăpăm definitiv de restricţii. Ăsta e lucrul care ne interesează. Faptul că într-o anumită perioadă se reduce numărul de cazuri sau de internări la ATI. Din ce observ şi eu ce se întâmplă prin alte ţări se va întâmpla când vom reuşi să vaccinăm majoritatea populaţiei. Transmiterea comunitară va deveni o transmitere sporadică. Atunci putem să ne gândim să revenim cât de cât la normalitate. Îmi e frică de faptul că în Europa vor fi două tipuri de țări, unele care vor reuşi să vaccineze un număr mare de persoane şi altele nu. Aş prefera să fim în prima categorie decât să prelungim o situaţie incertă”, a declarat profesorul Alexandru Rafila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel