Eliminare ”Chefi la cuțite”, 21 noiembrie 2022. Scărlătescu: Mai am trei concurenți și nu-mi mai permit să plece niciunul

Sursa foto: Facebook Sorin Bontea
Sursa foto: Facebook Sorin Bontea

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu strâng rândurile pentru o nouă confruntare „Chefi la cuțite”.

UPDATE:

Cu 8 puncte, Ștefania Pop, din echipa lui Florin Dumitrescu, a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”. Revenită în bucătărie, concurenta și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi de la echipa sa. „Nu cred! M-am supărat rău de tot! Cum să plece acasă?! Mie îmi pare rău, foarte greu!”, a zis Raluca.

------

La battle-ul 15, Chef Scărlătescu se află în continuare într-o nedorită inferioritate numerică: dacă Chefii Bontea și Dumitrescu mai au câte cinci concurenți, el a rămas doar cu trei oameni. „Mai am trei concurenți și nu-mi mai permit să plece niciunul, așa că trebuie să mai câștigăm, ca să avem șanse de a rămâne în finală”, a declarat Cătălin Scărlătescu. Ambițiile sunt, însă, la fel de mari și pentru celelalte echipe.

Provocarea dată de Gina Pistol va fi una surprinzătoare, iar cei invitați să jurizeze preparatele celor trei echipe sunt artiștii din Taraful Rutenilor. Scânteile se vor aprinde între Chefi încă de la momentul ghicitorii spuse de Gina Pistol. Unul dintre Chefi va și arunca în luptă o amuletă care va perturba total atmosfera la bancurile de lucru.

Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Florin Dragomir, cuțitul său de aur, spre marea surpriză a tuturor

Ediția 34 a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o probă de gătit dificilă, în care concurenții au fost puși să gătească folosind doar instrumente în miniatură. Degustarea făcută de scriitori a adus un verdict neașteptat, așa că toate cele trei echipe au intrat la duel.

Gina Pistol a provocat echipele să pregătească un main course, o salată de crudități și un desert folosind doar instrumentele miniaturale de gătit! Sarcina nu a fost una simplă, însă toată lumea a dat tot ce a avut mai bun pentru a obține victoria. Toți au urmărit cu sufletul la gură verdictul adus de bandă și chefii și-au dorit să nu aibă din nou un concurent eliminat.

Fiind remiză, Cătălin Scărlătescu a trimis toată echipa sa de trei concurenți la duel, Sorin Bontea i-a ales pe Gigi, Gabi și Flori, în timp ce Florin Dumitrescu s-a bazat pe Florin Dragomir, Brigitta și Ștefania.

„Dragii mei, orice probă individuală se poate trece la CV, căci la finalul ei poți pune pe masă un dish memorabil. Și așa ceva, la Chefi la cuțite, e o victorie personală! Tema testului individual pune pe masă conceptul Bio. Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără fertilizatori, elemente modificate genetic, hormoni, antibiotice, pesticide sau stimulatori de creștere. Din respect pentru planetă, consumul produselor bio ajută la menținerea echilibrului ecosistemului, a diversității speciilor și a calității solului. Veți găti ceva bio. Gătiți ceva unic, care să cucerească gusturile chefilor. Puteți face orice main course, cu anumite produse”, a spus Gina Pistol.

Când timpul alocat gătitului s-a scurs, farfuriile au fost trimise la degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La degustare, au fost atât farfurii care au impresionat prin aspect sau texturi, cât și farfurii care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Gina Pistol a anunțat apoi notele obținute de fiecare concurent în parte și chefii au urmărit cu sufletul la gură deznodământul.

Surpriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas Mădălina Crețan, Florin Dragomir și Ștefania Pop. Apoi, Gina Pistol a anunțat că Mădălina a luat 6 puncte, în timp ce Florin Dragomir a luat 3 puncte cu farfuria de spaghete. Cuțitul de aur a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Lui Florin Dumitrescu nu i-a venit să creadă un asemenea deznodământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel