Eliminare ASIA EXPRESS 22 noiembrie 2021. Irina Fodor, cu lacrimi în ochi: Pentru mine sunt împărați

Luni seară, cursa a continuat la „Asia Express”, sub amenințarea cutiilor secrete.

UPDATE 3: Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express! Eliza Natanticu nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce le-a vorbit colegilor rămași în cursă. „Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi.

Și Cosmin Natanticu a fost extrem de emoționat: „Aștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic!”

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble, emoționată.

UPDATE 2: Amintim că prima echipă care a primit cufărul cu o nestemată ascunsă în el a fost cea formată din soții Natanticu. Apoi, la finalul unei zile istovitoare, surorile Buble au primit de la Irina Fodor al doilea cufăr. Luni seară, Irina Fodor a dat al treilea cufăr. Încă de la primele ore ale dimineții, echipele au știut că Irina Fodor va oferi cel de-al treilea cufăr, în care se află ascunsă o nestemată ce poate să fie verde sau roșie. În funcție de culoare, echipa primește șansa de a rămâne în competiție sau este eliminată.

Primii care au ajuns au fost soții Petre, urmați apoi de surorile Buble. Când Cuza și Emi au ajuns (pe locul trei), aceștia au fost mai mult decât convinși că ei primesc cufărul. Surpriza a fost mare atunci când au aflat că au scăpat și că sunt în semifinală! Prin urmare, al treilea cufăr a ajuns la echipa formată din soții Natanticu. 

UPDATE 1: Cele patru echipe rămase în cursa de pe Drumul Împăraților au început cea de-a treia zi în Israel cu misiuni dificile, dar și cu un autostop neașteptat. Concurenții au fost provocați să îndeplinescă probe care le-au testat răbdarea, memoria, dexteritatea și nervii. După ce au umplut un borcan cu miere, echipele au plecat spre următoarea misiune. 

------

Ultima etapă a competiției a început aseară, pe Antena 1. Cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur la Asia Express- Drumul Împăraților au avut parte de o nouă zi plină de aventură pură în Israel, ultima țară a traseului. Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și rezistența psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure.      

Un nou element surpriză a fost introdus în această etapă

Trei cufere cu nestemate roșii sau verzi i-au așteptat pe concurenții care au ajuns, de-a lungul ediției de duminică, ultimii la Irina Fodor. Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe nevoite să aleagă câte un cufăr din cauza faptului că au ajuns pe ultimul loc, însă ce pietre ascund cuferele, telespectatorii pot afla în următoarele ediții. ”E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus surorile. 

Audiențe Asia Express

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9.2 puncte de rating și 26.6% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating și 17.9% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.4 puncte de rating şi 19.5% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating şi 14.7% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivel national. În minutul de aur, 21:18, aproape 2 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Ce echipă pleacă acasă

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu cele 4 echipe rămase în cursă, sub amenințarea cutiilor secrete. În acest moment al jocului, o singură cutie mai este disponbilă și va fi oferită ultimei echipe care ajunge la Irina Fodor în ediția de diseară. Ritmul competiției va fi, din acest motiv, extrem de tensionat: ”Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”.

Firul acțiunii îi va purta pe concurenți pe o distanță lungă, cu multe opriri, iar autostopul se va dovedi decisiv. Misiunile continuă prin tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați, dar și în Haifa, acolo unde vedetele vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești. 

Urmează cea mai strânsă cursă de până acum, o cursă în care determinarea, rapiditatea și puterea psihică a vedetelor vor fi puse la grea încercare: ”Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza.

În această seară, o echipă va părăsi competiția.

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele patru echipe care vor continua să își depășească limitele diseară, în ultima etapă a competiției Asia Express - Drumul Împăraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel