ELIMINARE 102 TAXE. PSD, cerere pentru Klaus Iohannis

Vicepreşedintele PSD Doina Pană i-a solicitat, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul unei conferinţe de presă, să promulge legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, spunând că argumentul legat de nemulţumirile investitorilor străini, folosit de şeful statului, ar fi 'o aberaţie'.

'Mă revoltă foarte tare şi cred că o pot spune în numele tuturor bistriţenilor: îi solicităm preşedintelui Iohannis să promulge legea cu dispariţia celor 102 taxe. Este destul că cei care aşteptau cu înfrigurare legea conversiei mai au de aşteptat cine ştie până când, pentru că Guvernul a contestat-o la Curtea Constituţională. Declaraţia preşedintelui Iohannis, cum că nu poate promulga o asemenea lege pentru că se opun investitorii străini, mi se pare noaptea minţii. Aceste taxe mergeau la bugetul de stat şi nu la investitorii străini şi mi se pare o aberaţie şi că aceşti investitori sunt deranjaţi că nu mai trebuie să plătească la Registrul Comerţului, de exemplu, nişte taxe', a spus Doina Pană.

Vicepreşedintele PSD a adăugat faptul că, dacă legea va fi retrimisă în Parlament, nu va exista timp pentru a o pune în aplicare odată cu bugetul pentru anul 2017, motiv pentru care efectele ei se vor putea resimţi abia din anul 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel