Eliberarea lui Năstase din închisoare, judecată tot pe 12 februarie

nastase
nastase

Cererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase se va judeca la termenul stabilit în 12 februarie, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 4 a respins, vineri, pentru a doua oară  solicitare de preschimbare a datei judecării dosarului.

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase,  a cerut unui alt magistrat de la Judecătoria Sectorului 4 preschimbarea termenului acordat în cazul cererii sale de eliberare condiţionată, după ce judecătorul de caz a respins prima solicitare de acest fel făcută de fostul premier.

 Instanţa a judecat vineri, în şedinţă secretă, cererea lui Adrian Năstase, stabilind, după deliberări, să menţină termenul din 12 februarie stabilit iniţial.

 Avocatul lui Năstase, Ion Cazacu, declara, joi, pentru Mediafax, că a intrat în posesia motivării cererii de preschimbare anterior soluţionate, apărarea apreciind că argumentele judecătorului nu sunt suficiente. El preciza că în noua cerere s-a menţionat expres să fie soluţionată de alt judecător decât cel care a analizat prima cerere, pentru că acesta ar fi într-o stare de incompatibilitate.

 Cazacu a reafirmat că termenul stabilit în 12 februarie nu este unul rezonabil, fiind vorba de o lună şi opt zile până la judecarea pe fond.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel