De ce îi este frică Elenei Udrea de PP-DD

Elena Udrea a declarat joi că PDL riscă să piardă acum statutul de partid de opoziţie în faţa PP-DD.  Udrea a mai spus că "singurul regret pe care-l am, în toată cariera mea politică, că în iunie nu am candidat eu pentru Primăria Capitalei", a spus Udrea, la prezentarea moţiunii în faţa democrat-liberalilor din organziaţia Bucureşti, conform Mediafax.

"Este nevoie să se redeschidă dialogul în interiorul partidului", a mai spus Elena Udrea şi a precizat că PDL trebuie să arate ca un partid luptător pentru că altfel riscă să piardă statutul de partid de opoziţie în faţa PP-DD. "Trebuie să arătăm ca un partid luptător, pentru că riscăm ca statutul de partid de opoziţie să ne fie luat de PP-DD", a mai spus Elena Udrea.

Ea mai spus că dacă ar fi s-o ia de la capăt, n-ar repeta această greşeală de a opta pentru un candidat nepotrivit pentru Primăria Bucureşti, referindu-se la Silviu Prigoană.

 "Şi dacă ar fi să o iau de la capăt, n-aş repeta aceată greşeală, pentru că întotdeauna în politică m-am bazat pe instinct şi datorită acestui instinct sunt astăzi în această competiţie", a adăugat Elena Udrea.

 Ea le-a spus democrat-liberalilor din Bucureşti că PDL se află într-un moment important, "la o cotitură" şi că este nevoie de o schimbare care să dea o nouă energie şi încredere între reprezentanţii PDL.

Ea a apreciat că din cei trei candidaţi pentru şefia PDL trebuie să vină în fruntea partidului o persoană dispusă să se lupte pentru partid.

La manifestare au fost prezenţi alături de Elena Udrea fostul premier Emil Boc, dar şi parlamentarii Vasile Gherasim, Florin Popescu, Gheorghe Tinel, Cristian Petrescu, Mircea Raicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel