Elena Udrea - Victor Ponta. O prezență mai mare la vot înseamnă înfrângerea categorică a lui Ponta, spune Udrea

Președintele și prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a arătat, marți seară, care ar fi rețeta pentru o "înfrângere categorică" a lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

Elena Udrea a declarat că o prezență mai mare la vot la alegerile prezidențiale înseamnă înfrângerea "categorică" a candidatului PSD, în condițiile în care nici măcar acesta nu poate câștiga fără voturi de la electoratul președintelui Traian Băsescu.

"Este evident că lipsa la vot este mai degrabă în ceea ce privește electoratul de centru dreapta. Din fericire, electoratul lui Victor Ponta iese tot la vot. Ce avem acum, acela e electoratul lui Victor Ponta. Cei care pot schimba soarta României sunt (...) din opoziția la Victor Ponta. Deci, o prezență mai mare la vot înseamnă înfrângerea categorică a lui Victor Ponta", a spus Elena Udrea la Realitatea Tv.

Ea a adăugat că toți candidații din zona de centru-dreapta își doresc să obțină din voturile electoratului lui Traian Băsescu, în condițiile în care acestea "vor face diferența".

"Ce putem remarca în schimb, că este o mare aglomerație. Toată lumea vrea să fie susținută de Traian Băsescu, toată lumea vrea electoratul lui Traian Băsescu, dar se feresc să o spună direct. Mă refer aici la candidații de pe zona de centru-dreapta. Desigur, sunt convinsă că și domnul Victor Ponta și-ar dori ca cei care sunt votanți Băsescu să voteze cu el, pentru că altfel, doar cu votanții PSD nu ajunge președinte (...). Cred că electoratul președintelui va face diferența și va da viitorul președinte al României", a mai afirmat prezidențiabilul PMP.

Citește și: Elena Udrea îi provoacă pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis la o dezbatere publică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel