Elena Udrea: Vă demasc toate conturile false. O să plătiți și voi!

Elena Udrea, joi, 4 ianuarie, a revenit cu alt mesaj pe rețeaua de socializare Facebook, după ce ieri precizase că „lichelele tot plătesc odată și odată!".

„Coldea și câțiva ai lui, rămăși încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morții cum a plecat Mazăre din țară și a cerut azil pe undeva. Două lucruri vreau să spun, acestor nemernici:

1) Dacă ce se întâmplă în România și în special în justiție este corect și conform cu legislația internațională privind drepturile omului și etc., atunci Mazăre va veni fedeleș înapoi, la cererea autorităților noastre. Deci nu au de ce să își facă griji, nu-i așa?

2) Ce se mai întâmplă cu Ghiță??? Aud? Ce a mai făcut Sistemul să îl aducă în țară? Nu le mai aud gura nici slugilor dn presă gen Tăpălagă, Dogioiu și alții de țeapa lor!!! Nu vă interesează să îl aduceți pe "fugarul" Ghiță înapoi? Evident că nu! Pentru că va e frică de ce poate spune și proba Ghiță. Că poate să scoată nu doar biletele de vacanță la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea și Kovesi pe la vilele lui și prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-ați împărțit și multe altele făcute la cererea voastră!

Așa că, despre Ghiță, de la voi numai de bine! Liniște de mormânt. Nici audierea video nu s-a mai făcut, nimic! Măi lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi și cei din justiție și presă care vă slujesc și vă execută ordinele! Voi credeți că toate abuzurile pe care le faceți, vor rămâne neplătite? Credeți că dacă prostiți 200.000, 500.000, chiar și un milion de români cu "lupta împotriva corupției", o să scăpați fără să răspundeți?

Mai puneți mâna și citiți, nu doar scrieți! O să aflați din istorie că nu a scăpat nimeni, toți care au făcut asemenea abuzuri au plătit, mai repede sau mai târziu.

[citeste si]

O să plătiți și voi!

P.S. Vedeți că dacă va mai puneți postacii să scrie mesage pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercați să manipulați cititorii. Vă credeți deștepți? Ați uitat că m-ați făcut "regina postacilor"?", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel