Elena Udrea surprinde din nou. Ce a învățat să facă

Prezentă la un târg de accesorii, Elena Udrea a învățat să facă bijuterii hand-made. Candidat independent la Camera Deputaților, Udrea susține lupta împotriva violenței domestice și ajutorarea victimelor.

Lucrez la o bijuterie care sprijină cauza luptei împotriva violenței domestice. Touched România este o asociație care ajută mămicile și copiii, victime ale violenței domestice, să se reintegreze social și profesional., a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

 (w670)

"Vreau să plec de aici cu o amintire care să mă ajute, de câte ori o să o văd, să nu uit că sunt multe lucruri de ăcut pentru femeile care sunt victime ale violenţei domestice. Multe, cele mai multe sunt mămici şi ar trebui să luăm atitudine de la educaţie, de la exemplele pe care le dăm în societate, la sancţionarea comportamentelor agresive. Trebuie să avem curajul să luăm atitudine. Nu este de neglijat deloc faptul că sunt femei agresate în familie. Probabil cultura noastră a fost că femeia trebuie să accepte orice, or nu este cazul", a declarat Elena Udrea, potrivit Cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel