Elena Udrea, sondaj în presa britanică din cauza fotografiei provocatoare din timpul campaniei

Fotografia cu Elena Udrea în timp ce își aranja vestimentația în fața câtorva votanți a declanșat o dezbatere în presa britanică, jurnaliștii unei publicații lansând chiar și un sondaj. 

Publicația britanică online Metro, care are aproape un milion de fani pe Facebook și alți 158 de mii pe Twitter, dedică un material pe tema ținutei vestimentare a candidatei PMP la Președinție, scrie caleaeuropeana.ro.

Fotografia cu Elena Udrea în timp ce își aranja bluza în fața unia dintre votanți, care s-a transformat într-o imagine virală pe internet, a dus la o dezbatere pe tema cum ar trebui să se îmbrace femeile politician, cititorii publicației citate fiind rugați să răspundă unui sondaj cu DA sau NU la întrebarea "Ar fi trebuit Elena Udrea să se acopere mai bine?". 

În timp ce unii au fost de părere că "orice femeie ar trebui să se îmbrace cum vrea" și că "nu cred că o femeie ar trebui să se îmbrace ca o călugăriță pentru a fi luată în serios", alţii cred că "este doar un gest ieftin de a atrage voturi".

Un votant român, Emil Stolojan, de 36 de ani, spune că în mod sigur Elena Udrea știe cum să se conecteze cu electoratul, în special cu cel masculin.

Unul dintre cei care au postat comentarii la articol, cetățean american, a scris că ar vota-o, în timp ce un altul este uimit de rezultatul sondajului: că 77% dintre cei care au răspuns la întrebare spun că nu este cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel