Elena Udrea și Victor Ciutacu, fotografie de colecție

Convenția Națională a PDL, desfășurată sâmbătă la Romexpo, pentru desemnarea viitorului președinte al democrat-liberalilor a fost evenimentul politic major al acestei zile.

Reuniunea i-a adus față în față, la un moment dat, pe Elena Udrea, candidat la șefia PDL, și pe jurnalistul Victor Ciutacu, ambii fiind de acord să se fotografieze împreună, dar și cu un alt jurnalist de la trustul Intact, Niels Schnecker.

Potrivit pressalert.ro, asemeni modelului de la intrarea în sala de la Romexpo, după ce a votat, Elena Udrea a plecat să-i salute pe delegaţi, fiind de acord să se fotografieze cu cei care au dorit.

La un moment dat, Elena Udrea a ajuns și în zona unde se aflau şi Niels Schnecker şi Victor Ciutacu.

"Că tot a dat hotnews-ul când ne-am pupat prima oară…", i-a spus Ciutacu Elenei Udrea, dând mâna cu aceasta şi pupându-se.

Ulterior, Elena Udrea a pozat împreună cu Ciutacu în faţa camerelor de luat vederi care o urmăreau, după care cei doi jurnaliști ai grupului Intact i-au spus că s-au declarat susţinătorii ei în direct la Antena 3 şi au invitat-o alături de ei pentru o fotografie istorică.

Inițial, Elena Udrea a vrut să amâne momentul, până după ce va ajunge "președinte" al PDL, însă, s-a răzgândit și acceptat să se fotografieze între cei doi, țănând o icoană în mână.

Atât Victor Ciutacu, cât și Niels Schnecker, au fost asigurați, în glumă, de către Elena Udrea, că, în cazul în care vor fi dați afară de la „Antene” pentru că şi-au făcut poze cu ea, vor avea un loc asigurat la PDL.

"Uite cum mă umplu de oferte de muncă", a comentat Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel