Elena Udrea, sfaturi pentru post, după o apariție spectaculoasă la mare

Elena Udrea subliniază pe pagina sa de socializare că astăzi începe Postul Sfinte Marii și oferă câteva sfaturi în acest sens, atrăgând atenția că este "o probă de autocontrol, de putere de a face și ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar plăcea". Postarea fostului ministru survine după ce politiciana a marcat o apariție spectaculoasă într-un club din Mamaia, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. 

"De astazi incepe Postul Sfintei Marii.

Parintele Arsenie Boca ne cerea sa nu vedem Postul "doar ca pe o chestiune de stomac", adica doar ca pe o restrictie de a manca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ti infrana placerile, "al caror satiu te determina sa pacatuiesti."

Da, este o proba de autocontrol, de putere de a face si ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar placea. Pentru ca daca nu te poti stapani pe tine, cum vei putea stapani circumstantele vietii tale?

Postul inseamna un timp de curatenie morala si trupeasca, prin care sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai putin religiosi, sa ne conectam la Energia Universala, cu scopul de a atinge Fericirea.

Citește și: Postul Adormirii Maicii Domnului - Lăsata Secului, tradiții și obiceiuri

De aceea in Post trebuie nu doar sa ne oprim de la anumite placeri ci, este nevoie si de meditatie, de rugaciune, de introspectie sincera si de un comportament cat mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Sa fim buni, altruisti, sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru, pentru ca iubirea este sentimentul care genereaza cea mai puternica emotie pozitiva, prin care vibram pozitiv si astfel atragem catre noi Fericirea pe care ne-o dorim cu totii si pentru care am venit pe lume.

Deci postiti, rugati-va cu credinta, meditati, fiti iubitori si traiti convingerea ca tot ce doriti bun si cu adevarat sa se implineasca se va implini!", a scris, luni, pe Facebook, Elena Udrea.

Potrivit click.ro, politiciana a făcut senzație la intrarea într-un club de fiţe din Mamaia, la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat. Cu meşe în păr, un ruj roz-bombon, îmbrăcată într-o fustă de-o palmă, neagră din piele şi un top auriu cu spatele gol, Elena Udrea a impresionat asistența și nu i-a refuzat pe cei mai curajoși bărbați care i-au cerut permisiunea de a se fotografia alături de ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel