Elena Udrea, sfat pentru Victor Ponta: Dacă mai vrea să facă politică...

Deputatul Elena Udrea apreciază că, în cazul în care premierul Victor Ponta mai vrea să facă politică , ar trebui să se întoarcă în țară, deoarece este șeful executivului, dar și liderul celui mai mare partid din România.

"Problema este dublă: este şi premier şi şeful celui mai mare partid din România. Dacă mai vrea să facă politică, ar trebui să se întoarcă. Soluţia cu interimatul lui Gabriel Oprea este o soluţie bună, provizorie, însă conduce un mare partid. Va trebui să se intoarcă să fie liderul PSD dacă mai vrea să facă politică, dacă nu, să lase locul altcuiva şi la partid", a declarat, luni, Elena Udrea, citează romaniatv.net.

Pe de altă parte, întrebată despre strategia lui Victor Ponta de a comunica pe Facebook în legătură cu starea sa de sănătate, politiciana a replicat: "Şi preşedintele României comunică doar pe Facebook, şi primul ministru... Eu înţeleg importanţa reţelelor de socializare, dar parcă avem nevoie şi de comunicare oficială. Pare aşa puţin derizoriu să comunici la aşa nivel pe Facebook", a mai spus Udrea.

Fost ministru de Externe: Nu se poate guverna în variante de Facebook

Alina Gorghiu, reacție la comparația cu Elena Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel