Elena Udrea se întoarce din Costa Rica: Voi conduce România

Gala Bute. ÎCCJ, decizie definitivă. Zi grea pentru Udrea
Gala Bute. ÎCCJ, decizie definitivă. Zi grea pentru Udrea

Elena Udrea se întoarce din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului revine în România după ce dosarul în care este anchetată va fi trimis spre rejudecare. Udrea dorește să conducă România când toate problemele se vor rezolva. 

Refugiat politic în Costa Rica, Elena Udrea a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre întoarcerea în România, dar și despre dorința de a conduce țara. Udrea este convinsă că dosarul Gala Bute va fi trimis spre rejudecare. Sentința în dosar va fi dată pe 5 iunie. 

Mă întorc. Dacă trimit dosarul înapoi pe 5 iunie, a doua zi sunt acasă. Mă rog, exagerez, sunt niște formalități, dar o să revin acasă repede. Nu se poate să nu se rejudece! S-a schimbat tot. S-au schimbat multe. 

Elena Udrea, despre dorința de a se întoarce în politică

“Voi conduce România. De mică mi-am dorit asta și n-am renunţat. Acesta e destinul meu, să conduc ţara! Faţă de ce se întâmplă acum, unii spun că poate nu eram suficient de pregătită. Nu! Este o experienţă pe care eu am trăit-o și care adaugă lucruri. Sunt puţini care au trăit experienţa pe care am trăit-o eu.

Eu acum 4 ani aș fi fost un președinte mai bun decât Iohannis. Incomparabil! Poate și mai bun decât ar fi fost Ponta. De ce Iohannis a putut să conducă România și eu nu?! Da, a făcut lucruri ca  primar, dar nu e suficient. Dar de ce ar trebui să renunţ la politică? Convingerea mea este că aș fi un președinte foarte bun pentru  România., a subliniat Elena Udrea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel