Elena Udrea: Scorul obținut de PNL arată prăbușirea lui Iohannis

Deputata Elena Udrea nu se declară surprinsă de rezultatele obținute de PSD la alegerile locale din 5 iunie, dar consideră că scorul catastrofal obținut de PNL la București arată, de fapt, "prăbușirea" președintelui Klaus Iohannis.

"Pentru mine nu este o surpriză scorul obținut de PSD la alegeri. M-am așteptat să câștige PSD. Scorul foarte mare pe care l-a obținut la București a fost, într-adevăr, o surpriză pentru mine. Am fost printre cei care au presupus că PSD va câștiga aceste alegeri.

Citește și: Robert Turcescu, anunț important după închiderea urnelor

Iarăși o surpriză, eșecul PNL. Un scor la București pentru PNL atât de mic, atât pentru partid, cât și pentru candidați, arată, din punctul meu de vedere, prăbușirea lui Iohannis. Iohannis a avut un scor foarte bun la București, un scor foarte bun pe electoratul informat, care stă mult pe internet, cel care eventual a ieșit în stradă și a schimbat Guvernul Ponta, un electorat care astăzi fie nu ieșit la vot, fie nu a dat votul PNL și cu siguranță s-a retras din a-l susține pe Iohannis. În ansamblu, faptul că PSD a câștigat alegerile, pentru mine a fost previzibil, la fel cum previzibil este și succesul candidaților care au avut și au dosare penale în aceste alegeri", a comentat duminică noapte la România TV, Elena Udrea.

Citește și: Guşă: PNL, perdanţii de serviciu. Ce spune despre PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel