Elena Udrea riscă un nou dosar penal

Elena Udrea riscă un nou dosar penal pentru promovarea bradnului de țară. Corpul de control al premierului a descoperit mai multe ilegalități în acest caz în urma controlului de la Ministerul Dezvoltării.

Printre neregulile sesizate, se numără atribuirea ilegală în 2011 a contractului către firma câștigătoare, stabilirea bugetului pentru acest proiect de către firma care a câștigat licitația sau plata a mii de euro pentru servicii nelivrate.

Dacă numărul turiștilor străini înregistrați în 2010, anul în care brandul a fost lansat, era de 1,3 milioane, în 2011 a ajuns la 1,5, iar în 2012 numărul turiștilor a ajuns la 1,6 milioane.

[citeste si]

Nici în anii 2013-2014 cifrele nu s-au schimbat foarte multe. În acest interval, 1,7 milioane de turiști străini au ajuns în țară, conform datelor Institului Național de Statistică.

Cu alte cuvinte, toată promovarea făcută de Udrea pe milioane bune de euro pe plan extern a determinat o creştere a numărului de turişti străini înregistraţi în România cu doar circa 400.000 de persoane, în 5 ani, notează antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel