Elena Udrea, replică pentru cei care o critică pentru "partea cu religia"

Elena Udrea reacționează după ce postările sale legate de postul Sfintei Marii au provocat critici și ironii, precizând că "partea cu religia si practicarea Fericirii, este dorința ei de a împărtăși o experiență fabuloasă și o cunoaștere care i se întâmplă acum".

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea transmite celor care îi reproșează că acum vorbește despre Bine, dar nu l-a făcut "când a putut", că ea crede "ferm" că a fost "unul dintre cei mai corecți și vizionari oameni politici și unul dintre cei mai implicați și mai buni miniștri".

Fostul ministru susține că poate argumenta cu sute de dovezi, și exemplifică cu Gala Bute: "Pentru ca romanii sa il poata vedea pe " marele campion Bute boxand acasa" cineva a trebuit sa se implice. Pentru acest fapt eu am fost arestata!!! si am astazi dosar penal, iar unii imi spun ca nu am facut "Binele"...
Eu ce am avut de demonstrat am demonstrat, nu ma intereseaza sa mai conving pe nimeni", scrie Elena Udrea, referindu-se ulterior și la postările sale despre postul Adormirii Maicii Domnului. 

"Partea cu religia si practicarea Fericirii, este dorinta mea de a impartasi o experienta fabuloasa si o cunoastere care mi se intampla acum.

De ce nu la 20 de ani? Ca aveam alte preocupari.
De ce nu la 30? Pentru ca am crezut ca solutia de a schimba lumea este politica.
De ce acum? Pentru ca acum a vrut Dumnezeu.
Daca ati trece peste faptul ca vine de la mine, ati avea doar de castigat din ceea ce va impartasesc", conchide fostul ministru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel