Elena Udrea, reacție după victoria obținută de Lucian Bute: Nu regret...

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, salută victoria obținută de Lucian Bute în noaptea de sâmbătă spre duminică în fața italianului Andrea Di Luisa, precizând că "chiar dupa toate lucrurile care i s-au intamplat anul acesta, nu regreă nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute".

"Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca. Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.

Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa" a scris, duminică, pe contul său de socializare Elena Udrea.

De asemenea, politiciana transmite felicitări și mulțumiri, totodată, celor de la TVR "care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel