Elena Udrea rămâne în arest. Bogdan Chirieac: Decizia judecătorilor a fost influențată

Elena Udrea rămâne în arest preventiv, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi contestația acesteia față de arestul preventiv în dosarul "Gala Bute".

Bogdan Chirieac a opinat pe marginea acestui subiect, într-o intervenție telefonică, la România TV. Analistul politic spune că în aces caz, presiunea mediatică și-a spus cuvântul.

"Așa cum anticipam astăzi, la prânz, cred că presiunea mediatică și-a spus cuvântul. Presiunea mediatică este atât de puternică încât, cu siguranță decizia judecătorilor a fost influențată. Cred că excesul acesta de arest preventiv va sfârși prin a aduce grave prejudicii României. Una este să anchetezi, să trimiți în judecată, să condamni sau să achiți și alta este sa folosești în acest mod arestul preventiv. Pentru mine, articolul din New York Times de astăzi este un reper", a spus Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la România TV.

VEZI ȘI: "The New York Times" avertizează: Campania anti-corupție din România poate conduce la abuz de putere. Băsescu a folosit-o pentru a-și ataca adversarii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel