Elena Udrea răbufnește după sentința ÎCCJ pentru Iohannis

Elena Udrea reacționează dur după ce magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis, miercuri, o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului privind un imobil din centrul Sibiului de la Curtea de Apel Braşov la o altă curte de apel din ţară.

"Klaus Iohannis reclamă în cererea de strămutare că judecătorii din Brașov nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor."

Pe bune??? Suntem o tara de tampiti sa acceptam un astfel de argument pentru admiterea rejudecarii unui dosar ,solutionat deja definitiv in defavoarea lor, care priveste modul in care sotii Johannis au dobandit nenumaratele case pe care le au?

Pai atunci eu unde ar trebui sa fiu judecata? Pe Luna? Daca la Brasov judecatorii nu au fost impartiali ca au existat presiuni mediatice asupra lor!!!, la Bucuresti, cu toata presa romaneasca buluc la usa instantei ICCJ, oare cei care ma judeca pe mine sunt impartiali?

Si apoi, cei de la Ploiesti nu vor fi la fel de presati mediatic?
Pai daca este asa, vreau si eu la Ploiesti!", a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Elena Udrea. 

Contestaţia în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanţei, din noiembrie 2015, prin care cei doi soţi au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului se va judeca la Curtea de Apel Piteşti, a decis miercuri Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citește și: ÎCCJ, decizie privind contestaţia în anulare depusă de familia Iohannis

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel