Elena Udrea, promisiune pentru fiecare zi de campanie electorală

Elena Udrea, candidatul PMP pentru Președinție, știe ce trebuie să facă în fiecare dimineață a perioadei de campanie electorală și susține că are de gând să nu renunțe, mai ales că a făcut o nouă achiziție. 

"Campania electorală pentru prezidenţiale nu va fi deloc uşoară şi, pentru asta, am nevoie de energie în fiecare dimineaţă. Soluţia cea mai bună rămâne ora de mişcare, pe care am de gând să o respect în fiecare zi a acestei campanii. Mai ales că acum am echipament sportiv nou, achiziţionat ieri din Sebeş", a scris Elena Udrea pe Facebook, unde a postat și o galerie foto cu liderul PMP alergând prin parcul amenajat în interiorul Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Citește și Elena Udrea, la alimentară. Cumpără salam- FOTO

În plus, fostul ministru al Dezvoltării lansează și o invitație "pentru toţi cei care nu ştiu ce să facă într-un sfârşit de săptămână", să vină în Alba Iulia şi să viziteze Cetatea Alba Carolina, amintind, totodată, rolul pe care l-a avut în amenajarea acestei atracții turistice.  

"În această dimineaţă, am alergat timp de o oră în parcul amenajat în interiorul Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia. Este o investiţie la care am contribuit direct cu aproape 50 de milioane de euro (prin fonduri europene sau alocări bugetare de la MDRT), devenind, cu siguranţă, cea mai mare atracţie turistică din zonă. De altfel, rezultatele au şi început să se vadă: luna trecută, în iulie, aici au fost peste 60.000 de vizitatori, în condiţiile în care, până să se înceapă renovarea, nu veneau mai mult de 1.000. Pentru mine, ca fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, este o bucurie uriaşă să văd că investiţiile pe care le-am făcut îi ajută pe oameni să redescopere România frumoasă", mai scrie Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel