Elena Udrea, PRIMUL mesaj din închisoare pentru români

Elena Udrea a transmis primul mesaj din închisoare. Victor Ciutacu îl va prezenta sâmbătă seară în a doua parte a emisiunii sale

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat că a discutat cu ea telefonic, deși se află în arestul costarican și a povestit că politiciana este într-o stare psihică foarte bună. "Doamna Udrea a avut un mesaj pentru cei care urmăresc situația ei. Mi-a zis să le transmit că trece prin momente delicate, ca femeie, dar că toate se vor rezolva până la urmă", a spus avocatul. 

Veronel Rădulescu a prezentat un document semnat de autoritățile din Costa Rica din care rezultă că Elena Udrea nu poate fi expulzată până când se va stabili daca i se va conferi statutul de refugiat. 

”A fost reţinută, a fost prezentată unui judecător de drepturii şi libertăţi, iar acest magistrat a dispus, aproape în mod automat, reţinerea ei pe 60 de zile, dar abia acum urmează să fie judecată speţa de un judecător propriu-zis, care să o audieze, să o lase să-şi expună argumentele, iar în zilele următoare, cel mult două, se va decide dacă rămâne în arest preventiv," a declarat Veronel Rădulescu, în exclusivitate la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel