Elena Udrea poate fi arestată preventiv. Solicitarea DNA, aprobată de Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaților a avizat pozitiv toate cele șase solicitări ale DNA - trei de urmărire penală, trei de arestare preventivă - emise pe numele deputatului Elena Urea.

Ora 00:25 Plenul Camerei Deputaților a avizat pozitiv și a treia solicitare de arestare preventivă a Elenei Udrea, cu 150 de voturi "pentru" și 62 "împotrivă".

Ora 23:40 Plenul Camerei Deputaților a avizat pozitiv a reținerea și a doua cerere de arestare preventivă, în dosarul Microsoft, a Elenei Udrea, cu 202 voturi "pentru" și 65 "împotrivă".

Ora 23:10 Cererea de arestare pe numele Elenei udrea a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ora 23:00 Plenul Camerei Deputaților a adoptat a treia cerere de urmărire penală cu 243 voturi "pentru" și 50 voturi "împotrivă".

Ora 22:45 Elena Udrea, pe Facebook: Parlamentul a avut o şansă, dar a ratat-o.
Eu îmi asum destinul.
Subiectul nu trebuie să fie ce se întâmplă cu mine, ci cum va arăta România condusă din umbră discreţionar şi ocult, odată ce adevărul a fost suprimat.

Ora 22:30 Elena Udrea a părăsit cu un autoturism sediul firmei care administrează moșia de la Nana. 

Ora 22:05 Plenul Camerei Deputaților a aprobat urmărirea penală pentru prima cerere de arestare preventivă formulată de DNA, cu 219 voturi "pentru" și 102 "împotrivă".

Ora 20:45 Plenul Camerei Deputaților a aprobat urmărirea penală pentru prima cerere a justiției, în dosarul "Gala Bute", cu 285 voturi "pentru" și 49 "împotrivă".

Ora 21:11 Plenul Camerei Deputaților a aprobat, cu 285 voturi pentru și 49 "împotrivă", a doua cerere de urmărire penală pe numele Elenei Udrea

Membrii Camerei Deputaţilor se vor reuni, luni, de la ora 17,00, unde vor trebui să dea şase voturi distincte cu bile pentru solicitările Justiţiei în privinţa Elenei Udrea, dintre care trei pentru începerea urmăririi penale în două dosare şi încă trei pentru arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel