Elena Udrea, plângere penală împotriva șefei CNA, Laura Georgescu

Elena Udrea, liderul Partidului Mișcarea Populară, a declarat, luni, că împotriva șefei CNA, Laura Georgescu, s-a depus la Parchet o plângere penală. 

Potrivit Elenei Udrea, "D-na Georgescu protejează prin lipsa de reacție practicile celor de la Antena 3. CNA nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3, care, încă de vineri, printr-o campanie de SMS, au adunat oameni în platoul de filmare într-o emisiune maraton care a durat până după miezul nopții la plimbare și care s-a transformat încet, încet într-un apel popular.

Citește și: PMP cere demiterea șefului Jandarmeriei Române, Mircea Olaru

De asemenea, CNA nu a întreprins nicio măsură pentru a stopa discursul manipulator care a degenerat în forme de dezordine publică la manifestarea de duminică. CNA nu a încercat să echilibreze situația la Antena 3 nici în ceea ce privește modul părtinitor, neprofesionist în care a fost prezentat cazul Dan Voiculescu în ultimele zile ale dosarului penal în care acesta a fost condamnat. 

Constatăm că instituții, precum Jandarmeria Română, CNA sunt subordonate, în acest moment, nu doar actualei puteri, sunt subordonate în acest moment și trustului lui Dan Voiculescu", a declarat Elena Udrea.

Citește: Narcisa Iorga, dezvăluiri de la CNA: Laura Georgescu și-a schimbat tactica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel