Elena Udrea: PMP îi oferă lui Traian Băsescu orice rol și-ar dori să joace

Fostul președinte Traian Băsescu va decide singur cum va colabora cu PMP, în condițiile în care liderul formațiunii, Elena Udrea, crede că fiecare membru al partidului nu ar gândi altfel decât să-i ofere fostului șef al statului "orice rol şi-ar dori să-l joace".

"Preşedintele va alege singur care este modalitatea în care va colabora cu Partidul Mişcarea Populară. Punctul meu de vedere l-am mai spus, cred că de experienţa pe care o are Traian Băsescu astăzi ar trebui să profite întreaga clasă politică şi România în totalitate", a afirmat, miercuri, la RFI, Elena Udrea.

Aceasta a susținut că mizează pe sprijinul lui Traian Băsescu în activitatea PMP ca partid de Opoziţie la PSD.

Întrebată dacă ar face un pas înapoi şi i-ar lăsa funcţia de preşedinte al PMP lui Traian Băsescu, Elena Udrea a răspuns: "Mi-aduc aminte că prin toamnă, foarte mulţi dintre cei care acum arată că nu mai pot de grija PMP-ului se gândeau cum Elena Udrea nu va ceda, dacă ar fi cazul, funcţia de preşedinte lui Traian Băsescu, ba dimpotrivă, va pleca cu partidul. Nu cred că în Partidul Mişcarea Populară cineva ar gândi altfel decât să-i ofere preşedintelui Traian Băsescu orice rol şi-ar dori să-l joace", a precizat liderul PMP.

Traian Băsescu o lasă baltă pe Elena Udrea? Bogdan Chirieac: Ar fi o informație bombă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel