ELENA UDREA nu va merge la Comisia Juridică, în schimb se la prezenta în plenul Camerei Deputaților

Comisia juridică a Camerei Deputaților va decide, miercuri, noile cereri ale Direcției Naționale Anticorupție privind începerea urmăririi penale și arestarea preventivă în cazul deputatului Elena Udrea, în Dosarul Gala Bute. 

Programată să înceapă la ora 11.30, şedinţa a fost amânată pentru ora 13.30. Deputaţii jurişti au decis să o aştepte pe Elena Udrea să vină să-şi spună punctul de vedere, aceasta aflându-se la DNA, unde este audiată în cazul denunţului făcut împotriva lui Florian Coldea.

Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților în care se discută cererile DNA referitoare la deputatul Elena Udrea a început, miercuri, la ora 11.30, în absenţa Elenei Udrea.

Udrea a fost invitată să își spună punctul de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc, însă la momentul începerii şedinţei, aceasta se afla DNA pentru a da declaraţii în cazul denunţului formulat împotriva şefului interimar al SRI, Florian Coldea.

La ședință a venit în schimb avocatul Marius Striblea. "Este la DNA. O aştept încă", a spus Striblea, înainte de începerea şedinţei, anunţând că va solicita Comisiei amânarea discuţiilor până la sosirea Elenei Udrea.

Citește și: Emil Hurezeanu, IPOTEZĂ BOMBĂ: Păpușarii din spatele Elenei Udrea și cei din spatele lui Victor Ponta și-au reglat tirul

După circa patru ore de audieri la DNA, Elena Udrea a declarat că nu se va prezenta la Comisia Juridică de la Camera deputaților, dar va merge în plenul Camerei pentru a-și susține nevinovăția împotriva acuzațiilor DNA. 

Marius Striblea preciza că, dacă deputaţii nu vor accepta amânarea, atunci el va prezenta poziţia acesteia, fiind mandatat în acest sens.

"Sunt mandatat să susţin poziţia dânsei în comisie, şi anume că dosarele seamănă izbitor de mult cu celeleate, nu se bazează pe probe şi sunt doar chestiuni de imagine, probabil făcute în grabă, la momentul în care era preziua judecării constestaţiei", a spus Striblea, adăugând că Udrea nu are voie să dea date din cauza penală.

Deputaţii jurişti au acceptat amânarea şedinţei pentru ora 13.30 pentru a-i da posibilitatea Elenei Udrea să vină la Comisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel