Elena Udrea nu lasă Mamaia să moară

elena_udrea
elena_udrea

Elena Udrea a criticat dur intenția Autorității Naționale pentru Turism (ANT) de a nu mai acorda sprijin financiar pentru organizarea Festivalului Mamaia. Deputata PDL consideră că "evenimentul organizat anual la malul mării este o oportunitate excelentă de promovare a brandului turistic național". 

"Festivalul Mamaia, pe care eu l-am sprijinit în mandatul meu de ministru, este o oportunitate excelentă de promovare a turismului românesc. În condiţiile în care oricum nici măcar nu s-au contractat toate cele 75 de milioane de euro alocate promovării brandului turistic naţional, a nu ajuta Festivalul Mamaia reprezintă o decizie profund greşită. E o dovadă a dezinteresului care îi guvernează acum pe responsabilii instituţionali ai turismului nostru. E un amestec sulfuros de incompetenţă şi rea-voinţă"a declarat Elena Udrea.

Proiectul "beton". Cei de la ANT "să se miște mai cu talent"

Deputata PDL consideră că până acum a fost suficient timp pentru a se analiza proiectul și a lua o decizie. Ea susține că este un demers "cu potențial mare" și se arată convinsă că proiectul depus de CJ Constanța este "beton".

"Responsabilii de la ANT ar face bine să se mişte mai cu talent", a precizat Elena Udrea în comunicatul remis DC News. Ea a adăugat "Să nu-şi mai găsească scuze şi să-şi facă treaba pentru care au fost angajaţi, pentru că şi aşa nu au mişcat nimic de un an încoace. Ar fi foarte mare păcat ca, tocmai la 50 de ani de la prima ediţie, să existe un astfel de blocaj”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel