Elena Udrea, mesaj la început de an: Măi lichelelor, ați uitat când...

Rodica Mitu / 03 ian 2018 / 08:58 Salveaza PDF Comentarii

Elena Udrea, miercuri, 3 ianuarie, într-un mesaj publicat pe Facebook, spune că și-ar fi dorit să rămână în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor. După ce s-a "abținut până acum", a avut de transmis un mesaj.

"Sper că ați început anul cu bine și că așa vă va fi tot 2018. 

Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeati clanța să va sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să va susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt "coruptă" pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști "deontologi", #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt "banii furați de Udrea"!!!

Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Dacă eu nu vă torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28