Elena Udrea lansează o teorie explozivă despre Traian Băsescu

Elena Udrea a reacționat după ce Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de redeschidere a dosarului jurnaliştilor răpiţi în Irak și a decis că Traian Băsescu poate fi urmărit penal.

La ieșirea din sediul DNA, unde a fost citată vineri de procurori, Elena Udrea a declarat că decizia instanței reprezintă doar o șicanare a fostului președinte, după întoarcerea acestuia în viața politică.

[citeste si]

Solicitată de jurnaliștii prezenți la DNA să comenteze decizia de redeschidere a dosarului răpirii jurnaliștilor în Irak, Elena Udrea a comentat:

”Ce să zic ... ? Dacă și domnul Traian Băsescu s-a întors în politică ... . Nu era mai bine să stea liniștit? Nu îi mai făcea nimeni niciun dosar. Să redeschizi dosarul jurnaliștilor ... . Cum să îți imaginezi că un președinte s-ar compromite să ia bani din banii care trebuiau dați pentru recuperare sau ... . Cum să-ți imaginezi așa ceva?

Acolo au fost niște reprezentanți ai serviciilor secrete care au gestionat toată această situație, ei ar trebui să fie întrebați primii ce s-a întâmplat cu banii respectivi.

Este o șicanare a lui Traian Băsescu, dar el știa bine că, dacă se întoarce în politică și nu stă acasă cu nepoții, o să aibă dosar penal după dosar penal”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel