Elena Udrea, la Înalta Curte. Deputatul cere să se prezinte în Parlament

Elena Udrea, plasată în arest la domiciliu, merge sâmbătă dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a solicita să i se permită duminică prezența în Parlament, acolo unde colegii săi deputați vor vota arestarea preventivă în dosarul Gala Bute.

UPDATE: Magistrații au aprobat solicitarea Elenei Udrea. Deputatul va fi duminică în plen pentru a se apăra înainte de încuviințarea sau respingerea cererii DNA.

"S-a admis cererea pe care am formulat-o de a fi prezentă în fața plenului Camerei Deputaților, ca urmare luni mă voi prezenta pentru a îmi spune punctul de vedere. Situația este excepțională în continuare, sunt la a șaptea sau a opta cerere formulată în două săptămâni de către procurorii DNA împotriva mea", a declarat Udrea, la ieșire de la Înalta Curte, potrivit Agerpres.

Întrebată cum comentează acuzațiile din dosarul Gala Bute conform cărora și-a organizat ziua de naștere cu bani din mită, ea a răspuns că acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea preventivă.

"Așa cum presupun că ați aflat pe surse acest amănunt picant, cred ar fi interesant dacă ați putea afla pe surse și ce evoluții au avut loc în acest dosar ieri, spre exemplu, evoluții favorabile mie", a adăugat Elena Udrea.

Plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota luni, de la ora 16,00, două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a declarat, la intrarea în sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, că se așteaptă ca judecătorii să-i admită cererea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel