Elena Udrea, la ieșirea din Parlament: Dorin Cocoș nu a făcut denunț împotriva mea

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, după ce şi-a analizat dosarul la Comisia Juridică aproape șapte ore, că fostul ei soț, Dorin Cocoș, nu a dat niciun denunț împotriva sa așa cum s-a speculat la televizor.

"În ceea ce îl priveşte pe domnul Buzăianu, cronologia, așa cum procurorii o rețin, este greșită, este imprecisă. Tot n-am înțeles când anume s-ar fi făcut pretinderea sumei și nici când s-ar fi remis. (...) Dacă aș fi fost chemată să dau declarații și nu s-ar fi preferat această nebunie și acest circ cu arestarea mea preventivă, aș fi lămurit cu siguranță procurorii cu privire la aspectele legate de dl Buzăianu. Am văzut speculația de pe televizor: Dorin Cocoș nu a făcut denunţ împotriva mea, singurul denunț, în celălalt caz, vila din Eforie, este al doamnei Ana Maria Topoliceanu. Și în cazul ei este un alt denunţ în acest dosar", a declarat Elena Udrea, la plecarea de la Parlament.

"Nu există stenograme cu mine, există ceva legat tot de doamna Topoliceanu, dar nu pot să vă spun pentru că sunt acte în dosar", a mai spus Elena Udrea.

Totodată, întrebată de jurnaliști dacă se teme de o nouă posibilă arestare în dosarul în care este acuzată că a primit o mită de 5 milioane de euro, fostul ministru al Dezvoltării a replicat: "Ar fi a treia, la mine este ca un déjà vu, cum să o mai arestăm pe Elena Udrea. Mai trec 2-3 luni și mai facem o cerere de arestare a Elenei Udrea. Vă întreb dacă vi se pare normal să se ceară asta pentru a treia oară, de fapt, juridic vorbind, a 11-a. Dacă nu sunt pericol social în momentul acesta, cum pot fi pericol social începând de săptămâna viitoare, în condițiile în care vorbim de o faptă presupusă a fi săvârșită acum vreo 5-6 ani. Ce să prevenim? Este clar că este o acţiune care nu are are legătură cu nevoia de a clarifica eventual niște acuzații, ci cu dorința de a mai aresta încă o dată și încă o dată pe Elena Udrea".

Politiciana a declarat ca va veni și mâine dimineață, pentru că nu a terminat de citit tot dosarul venit de la DNA, care are 1867 de pagini în șapte volume. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel