Elena Udrea, la DNA, nou look. Ruxandra Dragomir: Arăta ca o zeiță

Elena Udrea a fost vizitată, vineri, în Arestul Poliției Capitalei, de buna sa prietenă, Ruxandra Dragomir, aceasta explicând, la plecare, schimbarea de look afișată, ieri, de fostul lider al PMP când a amers la DNA.

"După ce stai trei săptămâni în arest, să ieși așa cu un look impecabil, ca o zeiță abia ieșită de la coafor, e ceva ce doar ea poate face. Oricum ea are părul puțin ondulat, și-a pus puțina spumă în păr și ați văzut că arăta ca și cum ieșise de la salon. Elena este foarte puternică și după atâtea zile de arest. Eu mă bucur să o văd așa și, sincer, de câte ori vin aici, la arestul preventiv, am așa o strângere de inimă, dar după ce o văd pe ea, plec optimistă", le-a explicat Ruxandra Dragomir jurnaliștilor.

Fosta tenismenă a vorbit și despre despre confruntările de ieri de la DNA ale Elenei Udrea cu denunțătorii săi, manifestându-și speranța că prietena ei va ieși cât mai curând din arest.

"Confruntările au fost pur și simplu demolate. Domnul Grădean a recunoscut că i-a dat o geantă domnului Nastasia, dar nu avea destinaţia Elena Udrea.  Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza că i-ar fi plătit acea petrecere la Predeal Elenei Udrea, Ştefan Lungu a recunoscut că s-au făcut nişte plăţi, dar Elena Udrea nu a ştiut şi nu a cerut niciodată să facă acele plăţi. (...) Noi sperăm că va scăpa de arest. Noi am spus de la început că acest arest preventiv este un abuz", a mai declarat Ruxandra Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel