Elena Udrea își minte fiica. Ce îi spune copilei cât timp ea se află în închisoare

Elena Udrea își minte fiica. Ce îi spune copilei cât timp ea se află în închisoare
Elena Udrea își minte fiica. Ce îi spune copilei cât timp ea se află în închisoare

Elena Udrea își minte fiica cât timp se află în închisoare.

Elena Udrea ar refuza să-și vadă fiica în închisoare, deși are dreptul să primească vizite din partea rudelor și apropiaților. Declarațiile au fost făcute de către șeful sindicaliștilor din penitenciare, care a făcut o serie de dezvăluiri despre detenția fostului ministru, transmite Realitatea Plus. Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor de mai bine de o lună, după ce a fost extrădată din Bulgaria. 

Elena Udrea nu și-ar dori ca fiica ei în vârstă de 3 ani să o vadă în spatele gratiilor, iar din acest motiv și-ar minți copila că este plecată la muncă în Italia, o practică des întâlnită în penitenciarele românești, potrivit liderului Federației Sindicatelor din Penitenciare. 

Totodată, acesta a infirmat zvonurile potrivit fostul ministru al Turismului ar fi în greva foamei și că ar fi slăbit 10 kg de când este încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor din Prahova. 

Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor, pentru executarea pedepsei cu închisoarea. Decizia ÎCCJ

La sfârșitul lunii iunie, ÎCCJ a respins cererea Elenei Udrea de a-i fi suspendată pedeapsa cu închisoare în dosarul ”Gala Bute”. 

„Respinge cererea formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela privind suspendarea executării deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2019 pronunţată de Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul nr. 2303/1/2017. II. Ia act de retragerea cererilor de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene şi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, formulate de aceeași recurentă condamnată. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 29 iunie 2022”, potrivit minutei instanței de judecată, transmite Mediafax.

A fost ultima șansă a Elenei Udrea de a scăpa de condamnarea la închisoare, de șase ani cu executare, în dosarul ”Gala Bute”. Măsura excepțională, respectiv recursul în casație, avea ca scop suspendarea executării pedepsei și rejudecarea în acest dosar. Completul de cinci judecători de la ÎCCJ i-a respins, conform Antena 3, această solicitare a Elenei Udrea.

Prin această cale extraordinară de atac, Elena Udrea cerea eliberarea din închisoare, ea fiind condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Hotărârea a tot fost amânată în acest proces. Elena Udrea chiar încerca să tergiverseze extrădarea din Bulgaria în așteptarea acestei decizii, care, iată, este una defavorabilă fostului ministru. 

Mesajul Elenei Udrea, legat de această decizie, înainte de penultima amânare: 

”Cine se teme de rejudecarea Galei Bute? Am citit motivarea halucinantei Decizii a ÎCCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză. Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!”, a scris Elena Udrea.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel