Urmărește emisiunea live


Elena Udrea: Ion Cristoiu ar fi ținta din "Dosarul Presa"

În urma perchezițiilor de miercuri a procurorilor DNA la Cancan TV, Elena Udrea susţine pe Facebook că descinderile  l-ar viza pe jurnalistul Ion Cristoiu.

"Citesc pe un site despre care se spune ca ar avea legatura cu fosti ori actuali ofiteri de servicii secrete, sub un titlu, evident, marcat "Exploziv", cum domnul Ion Cristoiu are anumite puncte de vedere despre Binomul SRI-DNA pentru ca ar fi luat bani de la mine si ca urmare ar executa de fapt o solicitare a mea", scrie Udrea pe Facebook.

"Stiind ca relatia mea cu Maestrul Cristoiu se reduce de-a lungul timpului la cateva discutii, telefonice ori la o cafea, am parcurs la inceput rand cu rand apoi, pe masura ce am inteles jocul, pe diagonala, lungul articol scris evident la comanda cuiva bine documentat. Era vorba despre contracte de publicitate si executie tiparituri derulate de o companie din Buzau la care era actionar minoritar si domnul Cristoiu.

[citeste si]

Aceste contracte erau incheiate de-a lungul a 10 ani, cu nenumarate autoritati publice, de la Bucuresti ori din tara, printre care si unul cu MDRT, in vremea in care eram ministru, in 2011. De ce a simtit autorul sa faca relatia cu mine, in conditiile in care, eu eram ca si altii in acea luuunga insiruire? Doar pentru succesul de trafic al articolului? Categoric, nu! Ci pentru ca asa este operatiunea. O operatiune de care am aflat inca din vara ca se deruleaza la DNA, de incercare de compromitere a lui Ion Cristoiu. Neavand niciun denunt(inca) pe baza caruia sa il aresteze ca sa ii inchida gura, incearca sa il decredibilizeze aratand ca de fapt actioneaza la comanda mea, fiind platit de mine.

Va mai amintiti de zvonul lansat mai in vara cu un asa zis dosar "Presa"? Ei bine, nu este vorba de presa in general ci de incercarea de a compromite acea parte a presei si jurnalistii care mai au curaj sa vorbeasca, prin acuzatii ca ar fi fost finantati de-a lungul timpului de anumite persoane" este de părere Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel