Elena Udrea: ''Iohannis minte și dovedește lipsă de caracter"

Elena Udrea vrea să demonteze ultima declarație a președintelui Iohannis în care spunea că el nu a fost niciodată urmărit penal. Ea ar fi adus inclusiv o probă în acest sens, un document de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ în care apare numele președintelui Iohannis.

Klaus Iohannis a declarat cu seninătate, ieri, că nu a fost niciodată urmărit penal. Este o minciună care dovedeşte lipsă de caracter. Pare că a luat-o pe urmele lui Ponta.

Aveţi ataşată o fotografie a răspunsului oferit de Parchetul General în 2009 unei publicaţii locale din Sibiu în care se vorbeşte despre calitatea de învinuit a primarului de atunci Iohannis. 

Discuţia de astăzi există nu pentru că actualul Preşedinte ar fi fost vinovat, pentru că, aşa cum s-a dovedit, acuzaţiile nu s-au verificat. Ci pentru că Iohannis nu înţelege Constituţia, care vorbeşte despre drepturile cetăţeanului, cum ar fi şi cel de a fi ales. 

Deci, domnule Preşedinte, aţi vrea, totuşi, să vă uitaţi mai aproape la fotografia asta şi să spuneţi dacă aţi fost sau nu urmărit penal? Şi, dacă vă aduceţi aminte că aşa au stat lucrurile, cum de aţi candidat atunci sau de ce vi s-a schimbat atât de mult optica discursivă?," a scris Elena Udrea pe facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel