Elena Udrea: Iată de ce România are nevoie de un Preşedinte ca mine

Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, nemulțumită de activitatea guvernului condus de Victor Ponta, argumentează de ce trebuie să-i succeadă în funcție președintelui Traian Băsescu. 

"Am fost astăzi la Câmpia Turzii împreună cu Siegfried Muresan, Emil Boc şi Adrian Gurzău pentru a-i asigura pe oameni că, datorită eforturilor PMP în Parlamentul European, la sfârşitul lunii vor veni 3,5 milioane de euro pentru deschiderea unei companii sociale care va angaja peste 250 de persoane. Asta ca urmare a închiderii Combinatului de Sârmă din urmă cu doi ani.

Citește și Boc a semnat pentru Udrea. O susține la Președinție

Am constat că Guvernul Ponta nu a reuşit să asigure nici măcar cofinanţarea pentru acest proiect. La fel cum nu reuşeşte să absoarbă banii pe care i-ar putea folosi în acelaşi scop după dezastrele de la Vâlcea sau Galaţi.
România are la dispoziţie 500 de milioane de euro pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor, iar Ponta&Co. nu au fost în stare nici să genereze un plan pe ce să cheltuie aceşti bani.
Iată de ce România are nevoie de un Preşedinte ca mine care să se asigure că lucrurile merg pe drumul cel bun înainte", a scris pe pagina sa de socializare liderul PMP, Elena Udrea.

Citește și Udrea, promisiune inedită lui Chirieac: Dacă ajung președinte...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel