Elena Udrea: I-am spus lui Ioan Oltean despre ANRP. Îmi asum relația cu Bica și Cocoș

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea susține că și-a informat foștii colegi din PDL despre neregulile de la Agenția Națională de Restituire a Proprietăților (ANRP), menționându-l pe fostul lider democrat-liberal Ioan Oltean. 

"Cert e că am spus și la partid că nu e în regulă la ANRP. Am vorbit și cu domnul Ioan Oltean despre această situatie și am vorbit despre lucrurile acestea cu instituții care aveau atribuții de a verifica ce se întâmplă acolo. Mă opresc aici legat de acest aspect. Important e că am sesizat că din ceea ce spun oamenii, lucrurile nu sunt tocmai corecte și pentru binele partidului ar fi bine să retragem persoana de acolo sau să găsim o soluție", a declarat Elena Udrea, miercuri seară, la B1 Tv.

ALINA BICA RĂMÂNE ÎN AREST

"A spus că nu are cunoștință că se întâmplă ceva incorect acolo (Ioan Oltean - n.r.). De câte ori aflam astfel de lucruri le discutăm cu colegii la partid. Cei cu care am vorbit despre președintele ANRP mi-au spus că nu au informații ca ar fi ceva în neregulă acolo", a adăugat Udrea. 

Udrea: Îmi asum relația cu Bica și căsnicia cu Dorin Cocoș


Liderul PMP și-a exprimat disponibilitatea de a da explicații în fața procurorilor, dacă va fi cazul, arătând că își asumă relația de prietenie cu fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, și mariajul de 10 ani cu omul de afaceri Dorin Cocoș.

„Eu am încercat să spun că dacă există o curiozitate legitimă, eu sunt gata să răspund, îmi doresc ca lucrurile să fie lămurite, e foarte important pentru mine să nu existe aceste speculații. Nu am știut că Alina Bica, în 2010, făcea parte din consiliul ANRP. Sunt dispusă să răspund la DNA", a spus Elena Udrea.

„Îmi asum relația cu Alina Bica, așa cum îmi asum faptul că am fost căsătorită 10 ani cu Dorin Cocoș. E incorect să fiu implicată în această poveste, cât timp am spsu tot ce știam că se întâmplă incorect în ANRP (...) Am vorbit cu Ioan Oltean despre Alina Bica. Vă spun, eu am fost unul dintre cei mai prudenți oameni politici. Nu poți să spui că dacă tu cunoști o persoană, știi tot ce face ea", a continuat liderul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel