Elena Udrea, "Gala Bute". Lucian Bolcaș, despre demersul lui Marius Striblea

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat ultima declarație a avocatului Elenei Udrea, Marius Striblea, care a precizat că va ataca votul din Parlament, de luni seară, când a fost avizată arestarea Elenei Udrea în dosarul "Gala Bute". 

"Nu are sens pentru că majoritatea este una  simplă, care se raportează la totalul celor prezenți, nu este o majoritate calificată, care reprezintă jumătate plus unu din total al deputaților. În aceste condiții, nu cunosc conținutul sesizării, dar ce a hotărât Biroul Permament este corect", a spus avocatul Lucian Bolcaș, la Antena 3. 

Întrebat cum poate fi contestat un astfel de aviz, avocatul a răspuns: "Nu poate să fie contestat. Hotărârile Camerei Deputaților în această materie, nu pot să fie contestate la Curtea Constituțională". 

"Este o apărare și n-am dreptul să blamez nicio apărare făcută de vreunul dintre colegii mei și pot, cel mult, să-mi expun punctul de vedere cunoscând regulile și procedurile parlamentare. În procedurile judiciare nu fac aprecieri", a subliniat Lucian Bolcaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel