EXCLUSIV  Elena Udrea, extrădare din Costa Rica. Mungiu Pippidi, verdict devastator: Probabil a făcut-o din lipsă de judecată

Politologul Alina Mungiu Pippidi a vorbit despre plecarea Elenei Udrea în Costa Rica.

Politologul Alina Mungiu Pippidi a precizat la DC NEWS că în prezent Costa Rica a trecut de la corupție sistematică la corupție ca excepție, fiind un exemplu pentru România.

Întrebată de ce s-a dus Elena Udrea tocmai în Costa Rica, Alina Mungiu Pippidi a răspuns ironic „pentru că e frumos, e plajă. Mi s-a comunicat să îi recomand să se mute pe coasta de vest pentru că e mai bine decât pe coasta de est”. 

Alina Mungiu Pippidi a continuat și a precizat că Elena Udrea nu are nicio șansă li va fi extrădată din Costa Rica.

„O să fie extrădată! Nu știu de ce s-a dus acolo. Probabil din lipsă de judecată, nu am idee. Oricum nu s-a dus acolo să învețe ceva despre anti-corupție în Costa Rica. Nu prea mai ai unde să te duci. Acesta este adevărul. Nu prea mai ai unde să te duci în zilele noastre pentru că încet, încet s-a extins plasa, a devenit foarte groasă. Devine din ce în ce să mai ascunzi banii, devine din ce în ce să mai faci evaziune fiscală. 

Udrea a fost prinsă că a făcut prostia enormă de a-și trece un împrumut în declarația de avere. De ce l-a trecut acolo? L-a trecut pentru că nu avea unde să-l pună, era singurul fel de a-l spăla. Altfel trebuia să stea ca Darius Vâlcov ele în valize sub pat”, a adăugat Alina Mungiu Pippidi la DC NEWS.

Iată răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel