EXCLUSIV  Elena Udrea, extrădare din Costa Rica. Mungiu Pippidi, verdict devastator: Probabil a făcut-o din lipsă de judecată

Darius Muresan / 10 iul 2018 / 23:12 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Politologul Alina Mungiu Pippidi a vorbit despre plecarea Elenei Udrea în Costa Rica.

Politologul Alina Mungiu Pippidi a precizat la DC NEWS că în prezent Costa Rica a trecut de la corupție sistematică la corupție ca excepție, fiind un exemplu pentru România.

Întrebată de ce s-a dus Elena Udrea tocmai în Costa Rica, Alina Mungiu Pippidi a răspuns ironic „pentru că e frumos, e plajă. Mi s-a comunicat să îi recomand să se mute pe coasta de vest pentru că e mai bine decât pe coasta de est”. 

Alina Mungiu Pippidi a continuat și a precizat că Elena Udrea nu are nicio șansă li va fi extrădată din Costa Rica.

„O să fie extrădată! Nu știu de ce s-a dus acolo. Probabil din lipsă de judecată, nu am idee. Oricum nu s-a dus acolo să învețe ceva despre anti-corupție în Costa Rica. Nu prea mai ai unde să te duci. Acesta este adevărul. Nu prea mai ai unde să te duci în zilele noastre pentru că încet, încet s-a extins plasa, a devenit foarte groasă. Devine din ce în ce să mai ascunzi banii, devine din ce în ce să mai faci evaziune fiscală. 

Udrea a fost prinsă că a făcut prostia enormă de a-și trece un împrumut în declarația de avere. De ce l-a trecut acolo? L-a trecut pentru că nu avea unde să-l pună, era singurul fel de a-l spăla. Altfel trebuia să stea ca Darius Vâlcov ele în valize sub pat”, a adăugat Alina Mungiu Pippidi la DC NEWS.

Iată răspunsul complet:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26