Elena Udrea explică de ce a mers în Centrul Vechi

Deputatul Elena Udrea a publicat sâmbătă pe contul său de socializare o serie de fotografii, în care apare stând alături de președintele PMP, Eugen Tomac, dar și de alți membrii ai partidului, la o masă lărgită în Centrul Vechi.

"Închidem campania în Centrul Vechi, acolo unde am și început-o, cu o lună în urmă", este mesajul care însoțește cele patru fotografii realizate în Centrul Vechi și postat de Elena Udrea.

Citește și Dan Voiculescu îi atrage atenția Elenei Udrea

În imagini, alături de Elena Udrea apare și președintele PMP, Eugen Tomac, dar și Cristian Petrescu  - fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului în guvernul Ungureanu.

Dacă cei mai mulți fani virtuali ai Elenei Udrea au apreciat galeria foto postată cu putin timp în urmă pe Facebook, au existat și unii care au remarcat faptul că farfuriile de pe masă sunt goale.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat vineri. Duminică, peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la urne, pentru a-i desemna pe cei 32 de reprezentanţi ai țării în Parlamentul European.

Electoratul din România este așteptat duminică la urme, în intervalul orar 7:00-21:00 pentru a-și exprima votul în  bătălia electorală în care sunt angrenate 15 formaţiuni politice şi opt candidaţi independenţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel