Elena Udrea explică de ce nu are încredere în Klaus Iohannis

Elena Udrea, președinte al PMP și candidat al acestei formațiuni la alegerile prezidențiale, și-a exprimat, miercuri, la Slobozia, părerea despre prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

"Dânsul nu a avut ocazia să fie analizat cu lupa ani de zile așa cum am fost eu, de aceea sunt lucruri nelămurite, poate are explicații la ele", a declarat, pentru Agerpres, Elena Udrea.

Candidatul PMP la prezidențiale a menționat că "despre Klaus Iohannis nu se știe decât că a apărut în 2009, propus premier de Voiculescu, că a stat braț la braț cu Victor Ponta doi ani de zile și că l-a trădat pe Antonescu care l-a adus și l-a pus în fruntea PNL".

Citește și Alegeri prezidențiale 2014: Klaus Iohannis și-a dezvăluit strategia pentru turul 2. Cum încearcă să evite precedentul Geoană

"Sigur, domnul Iohannis este primar la Sibiu, un primar care a făcut niște lucruri în Sibiu, dar nu știu dacă este de ajuns pentru a conduce România", a mai spus Elena Udrea, care a adăugat că "este datoria românilor să vadă exact ce fel de om este și ce a făcut pentru ei".

Citește și Elena Udrea, apel către Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel