Elena Udrea, după ce Andrei Chiliman a fost reținut: Toate partidele sunt finanțate din bani negri

Elena Udrea a vorbit, vineri dimineaţă, despre situația lui Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, reținut de procurori. Fostul ministru susține că toate partidele sunt finanţate din bani negri, iar această realitate trebuie să fie recunoscută de actuala clasă politică.

Întrebată de jurnalişti dacă o surprinde reţinerea lui Andrei Chiliman, Elena Udrea a răspuns: "Nu mă mir. Când am spus că toate partidele se finanţează din bani negri, toată lumea m-a acuzat pe mine".

"Dacă nu suntem pregătiţi să acceptăm nişte realităţi şi le ascundem sub preş, ne mirăm de fiecare dată când mai aflăm un astfel de lucru. Nu mă mir. Este o realitate pe care dacă actuala clasă politică nu o recunoaşte şi, cu ipocrizie încearcă să arate că se întâmplă în altă ogradă, nu vom ajunge la nici o soluţie", a continuat fostul lider al PMP, citat de antena3.ro.

Elena Udrea a adăugat că partidele ar putea funcţiona şi fără bani negri, "dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale". Ea a arătat că vina aparţine atât aleşilor, care împart pungi cu mâncare, cât şi alegătorilor, care acceptă aceste cadouri.

Vezi și: Avocata lui Andrei Chiliman: "Este păcat că o carieră de peste zece ani de primar trece prin ceva de genul acesta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel