Elena Udrea, dovada certă că va câștiga Președinția

Elena Udrea semnalează, într-o postare pe pagina sa de socializare, o anumită întâmplare care-i prevestește că va câștiga bătălia cu toți contracandidații săi pentru funcția de la Palatul Cotroceni.

Invitată, joi seară, în emisiunea "Deschide lumea" de la Realitatea TV, Elena Udrea, i-a pus o întrebare la final realizatarei emisiunii, Lavinia Șandru.

"Dați-mi voie în ultimele minute să vă întreb ceva: ați semnat pentru vreun candidat la Președinție?"

Cum Lavinia Șandu a mărturisit că NU, Elena Udrea a continuat: "Semnați pentru o femeie?".

Lavinia Șandru a acceptat: "Semnez pentru o femeie. Știți când am semnat ultima oară? În 2004, și candidatul pentru care am semnat a ajuns președintele României", a precizat gazda emisiunii Deschide lumea.

În urma acestei întâmplări din platoul Realitatea TV, Elena Udrea îi transmite, într-o postare, pe Facebook Laviniei Șandru că a semnat pentru viitorul președinte al României.

"La fel ca sute de mii şi chiar milioane de alte doamne, Lavinia Şandru crede că o femeie poate şi trebuie să ajungă Preşedintele României. Drept dovadă, a semnat pe lista de susţinători pentru candidatura mea.

Mulţumesc, Lavinia! Se va repeta istoria din 2004: candidatul pentru care ai semnat va deveni Preşedintele ţării", a scris, vineri, pe Facebook, Elena Udrea, candidatul PMP la Președinție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel