Elena Udrea, ÎCCJ complet judecată. Avocat Rădulescu: Mi se pare ciudat

Elena Udrea
Descriere foto: Elena Udrea

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat că urmează să stabilescă cu fostul ministru ce vor face, după controversa legată de modul în care ÎCCJ a tras la sorți completurile de judecată.

"În primul rând așteptăm să se publice în Monitorul Oficial decizia Curții Constituționale. După publicarea acesteia vom discuta și vom hotârî căile pe care le vom urma. Mie mi se pare ciudată procedura de a se face această extragere înainte de a apărea decizia CCR și dacă totuși s-a făcut cred că putea să se facă într-un mod în care să nu apară niciun fel de suspiciune. Eu cred că suspiciunile exprimate în plan public sunt îndreptățite", a spus Veronel Rădulescu, în exclusivitate la Antena 3.

Controversa legată de constituirea completurilor, în favoarea Elenei Udrea?

"Discuția pe constituirea completului de judecată care a pronunțat condamnarea Elenei Udrea a fost făcută chiar în perioada judecării procesului. Dacă vă amintiți, în acea perioadă noi am recuzat unul dintre judecători - este o istorie întreagă în legătură cu constituirea completului. Numai că, la acea vreme, nu aveam decizia CCR pe care așteptam să o vedem publicată în Monitorul Oficial. Avem însă avantajul că, nefiind redactată decizia de condamnare a doamnei Udrea, noi suntem și în termenul de formulare a unei contestații în anulare pe acest considerent", a spus Veronel Rădulescu.

Extrădarea Elenei Udrea ar putea fi imposibilă, prin prisma faptului că încă nu a fost încă redactată o decizie de condamnare.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26