Elena Udrea-Dorin Cocoș-William Brânză, precizări. Mesaj de după gratii

Elena Udrea a transmis, duminică seară, un mesaj din închisoare în care a făcut mai multe precizări. 

Elena Udrea a spus că nu va apela la serviciile juridice ale lui William Brânză subliind faptul că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între ea şi Dorin Cocoş.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, concluzie după ACEST MESAJ trimis de Udrea

De asemenea, a dezvăluit și cine se ocupă de pagina ei de Facebook.

Cât despre relația cu presa, în zilele următoare, Elena Udrea va desemna un purtător de cuvânt   care să poată susţine punctele ei de vedere pe alte subiecte decât cele juridice.

"Pentru că am văzut că există anumite nedumeriri legate de comunicarea mea publică din ultima perioadă, vreau să fac câteva clarificări:

• Sunt "tocată" sistematic în presă şi acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori. De aceea, înţeleg să mă apăr comunicând activ, pentru a se auzi şi varianta apărării.

• Voi respecta toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare.

• Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest.

VEZI ȘI: ADEVĂRUL despre averea lui Varujan Vosganian. Mesaj către ANI

• În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii.

• Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel