ELENA UDREA - DNA. Deputata, audiată de cinci ore de procurori

Deputata Elena Udrea este audiată, vineri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Politiciana a intrat la DNA în jurul orei 14:00. Fostul ministru Elena Udrea a revenit la sediul DNA pentru a fi continuată procedura de prezentare a acuzațiilor în dosarul în care Parlamentul a încuviințat începerea urmăririi penale și reținerea acesteia, nu și arestarea preventivă. Vineri, ea a cerut înlocuirea procurorului de caz, cererea, însă, i-a fost respinsă. 

La intrarea la DNA, deputata a vorbit despre discriminare și cătușe: "Este o discriminare. Unii sunt executați public, scoși prin față aici cu cătușe, filmați. Dacă vă uitați pe internet și dați căutare Elena Udrea, cele mai multe imagini sunt cu mine cu cătușe. Odată ce te-a filmat și a dat presa încontinuu sute de zile la televizor cu cătușe la mâini, cel puțin în fața opiniei publice, dar și în fața magistraților, greu mai poți să ai o șansă să-și dovedești nevinovăția".

"Înțeleg că îmi pregătiseră și o cameră la arest. Data trecută a fost la fel. A apărut la televizor acum. Data trecută, când am ajuns în cameră, colegele mi-au spus că de o săptămână se lucra la camera respectivă. Deci toată lumea știa că voi fi arestată, numai eu credeam că mai am o șansă să mă opun unei arestări care era deja de mult timp decisă", a spus fostul ministru.

Referitor la procurori care ar fi prieteni cu Bogdan Buzăianu, fondatorul Energy Holding, Elena Udrea a declarat:  "Cineva din anturajul foarte apropiat al domului Buzăianu a povestit, și cu siguranță lucrurile acestea se vor putea și demonstra, că la masa domnului Buzăianu pe Coasta de Azur, cu anii în urmă, veneau și își petreceau vacanțele și stăteau cu dânsul la masă procurori din România. (...) Vom vedea în măsura în care acest lucru va fi cercetat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel