Elena Udrea dezvăluie ce gafă făcea la mare în anii trecuți

Elena Udrea, aflată la mare, continuă să facă jogging la răsăritul soarlui, moment care îi prilejuiește ocazia de a-i observa atent pe cei pe care îi întâlnește pe plajă, părinţi cu copii la aerosoli sau tătici cu bebeluși în braţe ce profită că nu au soțiile în jur pentru a-și suna amantele. În plus, deputata mărturisește și cum gafa în anii precedenți când vedea oameni spre 50 de ani cu micuți în brațe. 

ȚAlergatul de dimineata prilejuieste analize diferite asupra relatiilor de cuplu.

Cei mai multi dintre cei care ies sa priveasca rasaritul sunt parinti si isi aduc copiii fie la aerosoli fie sa ii fotografieze in momentul superb cand soarele iese din mare.

Vad tatici care isi plimba bebelusii in carucior, profitand de momentul de romantism si singuratate pentru a-si suna amantele...

Mamici somnoroase cu puiutii in brate, cat timp sotii se mai odihnesc acasa, dar si perechi fericite, pe chipurile carora se citeste satisfactia de a avea familii reusite, copii minunati, liniste si bucurii nenumarate impreuna. Si acestea sunt cele mai des intalnite situatii.

Interesant este ca din ce in ce mai multe cupluri spre 50 de ani au bebelusi, ceea ce arata nu doar ca medicina a evoluat ci si o schimbare binevenita de mentalitate in societatea noastra. M-am obisnuit asa ca nu mai gafez ca in anii de dinainte, intrebandu-i daca sunt cu nepoteii la aerosoli...

Oricum, fata de anul trecut doar, plaja la crepuscul este mult mai aglomerata si, din ce in ce mai multi se trezesc devreme pentru a prinde momentul unic al rasaritului", a scris, sâmbătă, pe pagina sa de socializare, Elena Udrea, într-o postare intitulată "Povesti de la rasaritul soarelui...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel