Elena Udrea dezvăluie că și ei i s-a spart căsuța de e-mail

După procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și fostul președinte al României Traian Băsescu, acum și Elena Udrea susține că a fost ţinta unui atac cibernetic, însă din septembrie 2014, înainte de izbucnirea scandalului privind excursia de la Paris în timpul căreia a fost fotografiată la cumpărături împreună cu Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu.


"Când am contactat hotelul pentru a afla în ce condiţii au dat factura pe care eu am plătit-o acolo, mi-au reportat un mail. A fost accesată adresa mea de mail şi s-a cerut factura. A fost folosită adresa mea de mail! De pe adresa mea a fost trimisă o solicitare în septembrie 2014 către hotel în care chipurile eu ceream acea factură. Dacă nu mă arestau şi nu începea toată nebunia, probabil mergeam mai departe să fac o plângere la DIICOT să aflu cine sunt cei care şi-au permis filajul de la Paris şi să folosească adresa mea de mail ilegal. Eu am o singură adresă de mail de pe care am corespondat şi cu membrii Guvernului, şi cu preşedintele României, cu toată lumea", a declarat Elena Udrea, înr-o intervenție telefonică, vineri seară, la România TV.

"Există în România, sub acoperirea acestor reţele de paparazzi, oameni care fac filaje la adresa personajelor importante. Sunt lucruri grave, filmări, fotografii care se află în posesia unor asemenea directori de reviste, informaţii despre persoane de nivel înalt din această ţară", a avertizat Elena Udrea, adăugând că, din câte ştie, nu a mai fost filată şi cu altă ocazie decât cea a excursiei de la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel