Elena Udrea despre posibila candidatură în Ţinutul Secuiesc: Am glumit, nu scapă Bucureştiul de mine

TURISM - ELENA UDREA - CONFERINTA DE PRESA
TURISM - ELENA UDREA - CONFERINTA DE PRESA

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Sfântu Gheorghe, că a glumit când a spus că "poate ar fi o soluţie" să candideze în Ţinutul Secuiesc, asigurându-i "pe cei din Bucureşti care au luat afirmaţia în serios" că nu scapă de ea.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Sfântu Gheorghe, că a glumit când a spus că "poate ar fi o soluţie" să candideze în Ţinutul Secuiesc, asigurându-i "pe cei din Bucureşti care au luat afirmaţia în serios" că nu scapă de ea, transmite corespondentul Mediafax.

Elena Udrea a spus că declaraţia sa privind o posibilă candidatură în Ţinutul Secuiesc a avut ca scop depăşirea "complexului" de a vorbi despre Covasna şi Harghita ca despre Ţinutul Secuiesc.

"Pentru cei care au luat declaraţia în serios, glumisem ieri (joi - n.r.), era un fel de a trece peste complexul de a vorbi despre Covasna şi Harghita ca despre Ţinutul Secuiesc", a declarat Udrea.

Udrea i-a asigurat pe cei care au luat în serios declaraţia că nu vor scăpa de ea, pentru că tot la Bucureşti va candida.

"Era o glumă. Am văzut că unii de la Bucureşti au luat declaraţia în serios. Vreau să le spun că tot la Bucureşti voi candida, deci nu vor scăpa de mine", a conchis preşedintele PDL Bucureşti.

Citește și:

Elena Udrea: Poate ar fi o soluţie să vin să candidez aici, în Ţinutul Secuiesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel